Verzenden & retouren

Verzenden & Retouren

Wij bieden snelle verzending wereldwijd aan. Over het algemeen is de levertijd ongeveer 5-7 werkdagen. Bestellingen worden binnen 24 uur verzonden, zodra uw bestelling is verzonden, zal onze klantenservice mail verzenden met tracking nummers voor u. Als u geen informatie over uw bestelling heeft ontvangen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. We zullen het controleren.

Bestellingen kunnen om redenen vertraagd worden:

1. Productstroom is niet op voorraad.

2. De bestelling is in afwachting van een krediet goedkeuring en verificatie.
Retour- en uitwisselingsbeleid.

Als groothandel en detailhandelaar is het onze onderneming om langdurige zakelijke relatie met klanten te behouden. Hoe kan u begrijpen dat we alleen retourneren voor ruil of terugbetaling aanvaarden om de volgende redenen:

1. Verzendfouten

2. Beschadigde items

3. Ontevredenheid (zie details)

TERUGSTUURBELEID

Wij zijn toegewijd aan uw volledige voldoening. Alle bestelde artikelen zijn hier dichtbij het woord. "Wat u op onze website ziet, zijn wat u in 7 dagen krijgt." Voordat u gemakkelijk kunt ruilen en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen met het retourneren adres voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden moeten in hun originele staat zijn, dus niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd. Alle bestelde artikelen zijn de juiste artikelen die u hier selecteert. Wij beloven u van het juiste orderpakket. Dus als u de juiste artikelen terugstuurt Voor een terugbetaling: alle teruggegeven artikelen zijn onderworpen aan een 25% restocking fee. Verzend- en afhandelingskosten worden niet terugbetaald. Wij dekken niet de verzendkosten van retourzendingen of uitwisseling van het juiste orderpakket, u bent verantwoordelijk voor de verzend- en afhandelingskosten. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering voor uw eigen bescherming toe te voegen, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verlies.

zendingen

Alle retourzendingen moeten naar het verzendadres worden gestuurd, waarna wij u mailen nadat u hier onze feedback hebt ontvangen!
 

uitwisselingen

Wij accepteren uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 7 dagen na de oorspronkelijke besteldatum. Neem contact met ons op met uw bestelling ID en een van onze teamleden zal u helpen. Als u artikelen wilt ruilen in een andere stijl, dan dient u uw artikelen terug te betalen voor een terugbetaling * (volgens het Retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de gewenste stijl. U moet contact met ons opnemen voordat u de items terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd. Versleten of vieze artikelen worden teruggestuurd naar u.We dekken niet de verzendkosten van de uitwisselingen, u bent verantwoordelijk voor de retourpost en voor de verzendkosten van verzending van de uitgewisselde artikelen terug naar u. Wij raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen naar ons voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald. Alle teruggegeven artikelen zijn onderhevig aan een 95% restocking fee. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald.

Annuleren bestellingsbeleid

Als u uw bestelling wilt annuleren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice nadat u binnen 6 uur bent besteld, voordat het product niet wordt bezorgd. Het spijt me dat we de bestelling niet kunnen annuleren wanneer ze ze uitsturen. Dank voor je begrip. Als u erop aandringt uw bestelling te annuleren, let op ons retourbeleid. 15% niet-terugbetaalbare creditcardheffing wordt in mindering gebracht op het kredietbedrag.

Aandacht:

1. Alle uitwisselings- of retourproducten moeten hun oorspronkelijke conditie niet dragen, veranderen of gewassen, met alle tags bevestigd.2. U moet contact met ons opnemen met de klantenservice binnen 3 dagen wanneer u uw item ontvangt. Hopen kunnen we elkaar begrijpen. Eventuele vragen kunt u ons mailen; We zullen u bijwonen en samenwerken om u op te lossen. Vriendelijke kennisgeving: Als u uw 10-cijferige trackingnummer niet binnen 3 dagen na uw bestelling heeft ontvangen, heeft uw e-mail server het misschien als spam gezien. In dit geval, neem dan contact met ons op voor hulp bij het bijhouden van orders.